» home » projecten » bamtrial 2012

BAM Trial 2012

Op 6 oktober 2012 organiseerde Rotary Apeldoorn 't Loo voor de eerste keer de BAMtrial. Na twee weken voorbereidingen, samen met het 101 geniebataljon, ROC Aventus, Sprengeloo en Edison, mocht hij tijdens het liefdadigheidsevenement van Rotary Apeldoorn 't Loo zijn rijvaardigheid laten zien.
Alle informatie en (binnenkort) foto's kunt u vinden op www.bamtrial.nl
In historische mini-vrachtwagens betekende dat excelleren in de blubber. Waterbak, achteruit slalom, geblinddoekt achterwaarts brug over. Wij zijn als Rotary club dik tevreden met deze nieuwe fondswervingsevenement. Het evenement is de vervanger van onze Golf in de Parken, waarmee jarenlang geld voor een goed doel werd opgehaald. De opbrengst van de BAMtrial (meer dan 15.500 euro) gaat naar de nieuw opgerichte Stichting Feestneus ( www.stichtingfeestneus.nl ). Die heeft als doelstelling het inzamelen van geld voor kinderen die het zich niet kunnen veroorloven hun verjaardag te vieren en zich daarom bijvoorbeeld op hun verjaardag ziek te melden.
RTV Apeldoorn:

Impressie van een van onze leden:

In de nieuws:
De Stentor, 8-10-12: Monument herontdekt bij Rotary-trial

Foto's van de inrichting van de parcours