Online Doneren Wandelen voor Water


Informatiebrief over Online Doneren

De fondswerving van Wandelen voor Water is en zal altijd blijven iets wat kinderen zelf ondernemen om kleine bedragen te verzamelen voor schoon water. Er is dit jaar een nieuwe mogelijkheid bij Wandelen voor Water, namelijk de mogelijkheid om online te doneren via http://www.akvo.org/rsr/project/340/.

Hoe werkt het
1) Maak je eigen promotie campagne
Stel je eigen email samen, eventueel op basis van het sjabloon hieronder.
Gebruik de link: http://www.akvo.org/rsr/project/340/
Gebruik je promotiecode: Klik hier voor een overzicht (komt binnenkort)

2) Benadering
Eerst bellen om te vragen of mensen geld willen doneren (stellen wij voor) en vervolgens stuur je zelf of via je ouders de gemaakte email aan familie en vrienden.
Plaats een bericht op Hyves of Facebook.

Handleiding
Low Cost Water development in Malawi

Door de link komt hij of zij naar deze pagina waar Projectinformatie te lezen is (in Engels).  Het project heet “Low cost water development in Malawi.”  Vervolgens klikt hij of zij nogmaals op “Donate”

VOORBEELD email

Beste …. (familie, vrienden, enz.)

Op 23 maart ga ik samen met mijn klasgenoten Wandelen voor Water. Dit houdt in dat ik 6 km gaan lopen met 6 liter op mijn rug om te ervaren hoe arme kinderen in Malawi dat vaak elke dag moeten doen om aan schoon water te komen.  In Malawi sterven duizenden kinderen per jaar door ziektes als gevolg van onveilig drinkwater, door gebrek aan toiletten en door onvoldoende kennis over hygiëne.  Maar ik heb geleerd dat door nieuwe aanpak en technieken kunnen wij de waterprobleem echt verhelpen. Het project waarvoor ik loop zorgt dat 30.000 mensen worden geholpen met duurzame oplossingen voor schoon drinkwater, toiletten en moestuin irrigatie voor voedselproductie.

Download hier de brochure.  Bekijk ook onze websitepagina met informatie over de meedoende scholen

Wil je mijn sponsor worden?  


Dat kan heel eenvoudig door op deze “donate” knop te drukken. Je komt naar het projectpagina op Akvo.org waar je meer kunt lezen en online doneren.

Alvast bedankt

….  (naam leerling)
Terug naar boven